Skip to content
Algemene schoonmaak
Glasbewassing
Gevelreiniging
Vloer onderhoud
Onze diensten

Schoonmaak

Randstad Totaalreiniging is de schoonmaakpartner voor verschillende segmenten.

Glasbewassing

Randstad Totaalreiniging is gespecialiseerd in glasbewassing op elke hoogte. Voor diverse bedrijven, winkels en nog veel meer.

Speciaal reiniging

Onder speciaal reiniging valt: Gevelonderhoud, Vloeronderhoud, Oppervlakte reiniging en Graffiti reiniging.

We clean 
Your property 
with fun
Schoonmaak

Randstad Totaalreiniging is de schoonmaakpartner voor verschillende segmenten. Wij zetten ons onder andere in voor:

Bedrijfspanden

Horeca

Kantoren

Farmacie

Gemeentes

Particulieren

Winkels

Nieuwbouw projecten

Scholen

Woningcorporaties

De schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren bestaan uit algemene schoonmaakwerkzaamheden, periodieke schoonmaakwerkzaamheden, bouw en opleverschoonmaak, vloeronderhoud, graffiti reinigen, gevelreiniging, glasbewassing tot elke hoogte, dakgoten reinigen, zonnepanelenreiniging, dakkapelreiniging en anti-spinbehandeling.

Nadat we met u een afspraak hebben gemaakt en we bij u op locatie zijn bespreken we uw verwachtingen. Hierbij laat u zien wat er moet worden gedaan. Samen met u stellen wij vrijblijvend een doordacht onderhoudsplan op. Randstad Totaalreiniging neemt de alledaagse schoonmaakwerkzaamheden graag van u over.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Window,Washer,Cleaning,Building,Facade.,Person,Cleaning,Building,Window
Glasbewassing

Randstad Totaalreiniging is gespecialiseerd in glasbewassing op elke hoogte. Voor diverse bedrijven, winkels, wooncomplexen, VVE’s en particulieren verzorgen wij de glasbewassing.

Wij beschikken over verschillende technieken en materialen, waardoor wij voor vrijwel iedere situatie een oplossing kunnen bieden. Door middel van hoogwerkers, hanginstallaties, telescoopbewassingsystemen en uiteraard ook op traditionele wijze met de hand kunnen wij net en veilig werk afleveren en op de lastigste plekken komen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben ervaring in het werken met vele soorten klim-, hanginstallaties en hoogwerkers.

Naast glasbewassing kunnen wij ook uw dakkapel en/of kozijnen reinigen en conserveren. Dit doen wij door middel van een waslaag of een coating aan te brengen. Maar ook met het reinigen en inspecteren van dakgoten, het reinigen van zonnepanelen, het reinigen van uw dak en een anti-spinbehandeling helpen wij u graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gevelreiniging

Wij zijn ook werkzaam op het gebied van gevelreiniging. Bij gevelreiniging wordt het vuil en aanslag van de buitengevel van uw bedrijfspand of woning verwijderd. Gevelreiniging voeren wij uit bij grote, maar ook kleine objecten. Wij beschikken over verschillende professionele apparatuur en vaardigheden, waardoor we elke gevel weer als nieuw eruit kunnen laten zien. Wij adviseren u graag over welke technieken en apparatuur er bij uw bedrijfspand past. Ook mogen de kozijnen niet worden vergeten, deze kunnen we reinigen en conserveren zodat uw bedrijfspand of woning er weer netjes uitziet.

Samen met u stellen wij een vrijblijvend en doordacht onderhoudsplan op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Worker,Of,Professional,Facade,Cleaning,Services,Washing,The,Red,Wall.
Sanding,Hardwood,Floor,With,The,Grinding,Machine.,Repair,In,The
Vloer- en tapijtonderhoud

Een schone vloer met een blinkende uitstraling is een visitekaartje voor uw organisatie. Daarom adviseren wij om uw vloer één keer in de zoveel tijd grondig te reinigen. Elke vloer vergt een ander soort vloeronderhoud. Wij zijn daarin gespecialiseerd en kunnen u adviseren. Onze medewerkers hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw vloer weer als nieuw te laten lijken. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar en kunnen wij op elk gewenst tijdstip het onderhoud uitvoeren.

Wij leveren vloer- en tapijtonderhoud aan zowel grote als kleine bedrijven. Of het nu gaat om een periodieke of éénmalige klus. Wij komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer -en/of tapijtonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Oppervlakte reiniging

Vele oppervlaktes zijn gevoelig voor vervuiling. Met een hogedrukreiniger verwijderen wij verwering, groene aanslag of andere vervuiling op tegels, gevels en dakpannen.

Uw parkeergarage, terrein, bedrijfspand, woning, tuin en alle andere objecten zullen er weer fris en verzorgd uitzien!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cleaning,Graffiti,From,A,Building,Wall
Graffiti reinigen

Het is nooit fijn om te zien dat iemand graffiti heeft gespoten op uw huis, bedrijfspand of welk ander eigendom dan ook. Graffiti is lastig te verwijderen en wij zijn er voor u om dit probleem op te lossen.

Afhankelijk van de ondergrond passen wij de juiste verwijderingsmethode toe. Dit kan door middel van stoom-cleanen, reinigingsmiddel of door middel van zandstralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over ons

Randstad Totaalreiniging

Randstad Totaalreiniging is een hecht familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak, glasbewassing en speciaal reiniging. Een allround facilitair bedrijf, waar kwaliteit, betrokkenheid en maximale service voorop staan. Wij zijn flexibel en hebben korte communicatielijnen. U krijgt bij ons altijd één vast aanspreekpunt binnen de organisatie.

Randstad Totaalreiniging heeft zich ontwikkeld tot een ervaren partner in het schoonmaakonderhoud. Wij zijn de schoonmaakpartner voor verschillende segmenten. U kunt hierbij denken aan bedrijfspanden, horeca, kantoren, farmacie, Gemeentes, winkels, nieuwbouw projecten, school -en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, wooncomplexen en VvE’s en particulieren.


Bij ons vindt u alle facilitaire diensten onder één dak. Kijk gerust verder bij diensten daar treft u nog meer informatie aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Adres: 
Randstad Totaalreiniging
Sisalbaan 5A
2352 AZ Leiderdorp

Openingstijden kantoor:
Maandag :   08.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag :      08.00 uur – 17.00 uur
Woensdag : 08.00 uur – 17.00 uur
Donderdag : 08.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag :         08.00 uur – 17.00 uur

Telefoon : 0649200525

E-mail :     info@randstadtotaalreiniging.nl

KvK-nummer: 87485362