Skip to content
Onze diensten
Schoonmaak

Randstad Totaalreiniging is de schoonmaakpartner voor verschillende segmenten. Wij zetten ons onder andere in voor:

Bedrijfspanden

Horeca

Kantoren

Farmacie

Gemeentes

Particulieren

Winkels

Nieuwbouw projecten

Scholen

Woningcorporaties

De schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren bestaan uit algemene schoonmaakwerkzaamheden, periodieke schoonmaakwerkzaamheden, bouw en opleverschoonmaak, vloeronderhoud, graffiti reinigen, gevelreiniging, glasbewassing tot elke hoogte, dakgoten reinigen, zonnepanelenreiniging, dakkapelreiniging en anti-spinbehandeling.

Nadat we met u een afspraak hebben gemaakt en we bij u op locatie zijn bespreken we uw verwachtingen. Hierbij laat u zien wat er moet worden gedaan. Samen met u stellen wij vrijblijvend een doordacht onderhoudsplan op. Randstad Totaalreiniging neemt de alledaagse schoonmaakwerkzaamheden graag van u over. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Glasbewassing en wat daar nog meer bij komt kijken

Randstad Totaalreiniging is gespecialiseerd in glasbewassing op elke hoogte. Voor diverse bedrijven, winkels, wooncomplexen, VVE’s en particulieren verzorgen wij de glasbewassing.

We beschikken over verschillende technieken en materialen, waardoor wij voor vrijwel iedere situatie een oplossing kunnen bieden. Door middel van hoogwerkers, hanginstallaties, telescoopbewassingsystemen en uiteraard ook op traditionele wijze met de hand kunnen wij net en veilig werk afleveren en op de lastigste plekken komen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben ervaring in het werken met vele soorten klim en hanginstallaties en hoogwerkers.


Naast glasbewassing kunnen wij ook uw dakkapel reinigen, kozijnen reinigen en deze in de was zetten, goten reinigen, zonnepanelen reinigen en een anti-spinbehandeling uitvoeren.

Wilt u een e-mail van te voren ontvangen wanneer wij de diensten komen uitvoeren? Dit is geen enkel probleem, wij werken met een speciaal CRM systeem, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Speciaal reiniging

Gevelreiniging:
Wij zijn ook werkzaam op het gebied van gevelreiniging. Bij gevelreiniging wordt het vuil en aanslag van de buitengevel van uw bedrijfspand of woning verwijderd. Gevelreiniging voeren wij uit bij grote, maar ook kleine objecten. Wij beschikken over verschillende professionele apparatuur en vaardigheden, waardoor we elke gevel
weer als nieuw eruit kunnen laten zien. Wij adviseren u graag over welke technieken en apparatuur bij uw bedrijfspand. Ook mogen de kozijnen niet worden vergeten, deze kunnen we reinigen en conserveren zodat uw bedrijfspand of woning er weer netjes uitziet.

Samen met u stellen wij vrijblijvend een doordacht onderhoudsplan op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vloeronderhoud:
Een schone vloer met een blinkende uitstraling is een visitekaartje voor uw organisatie. Daarom adviseren wij om uw vloer een keer in de zoveel tijd grondig te reinigen. Elke vloer vergt een ander soort vloeronderhoud. Wij zijn daarin gespecialiseerd en kunnen u adviseren. Onze medewerkers hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw vloer weer als nieuw te laten lijken. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar en kunnen wij op elk gewenst tijdstip het onderhoud uitvoeren.


Wij leveren vloer – en tapijtonderhoud aan zowel grote als kleine bedrijven. Of het nu gaat om een periodieke of eenmalige klus. Wij komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer -en/of tapijtonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Oppervlakte reiniging: 
Vele oppervlaktes zijn gevoelig voor vervuiling. Met een hogedrukreiniger met voldoende capaciteit verwijderen wij met gepaste druk verwering, groene aanslag of andere vervuiling op tegels, gevels, dakpannen en andere oppervlaktes.

Uw parkeergarage, terrein, bedrijfspand, woning, tuin en alle andere objecten zullen er weer fris en verzorgd uitzien! Afhankelijk van de ondergrond wordt de wijze van hoge druk reiniging bepaald.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Graffiti reinigen:
Het is nooit fijn om te zien dat iemand graffiti heeft gespoten op uw huis, bedrijfspand of welk ander eigendom dan ook. Graffiti is lastig te verwijderen en wij zijn er voor u om dit probleem op te lossen.

Afhankelijk van de juiste ondergrond passen wij de juiste verwijderingsmethode toe. Dit kan door middel van stoom-cleanen, reinigingsmiddel of door middel van zandstralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.